BELLA ROMA OLST

BELLA ROMA OLST De lekkerste shoarma, döner en pizza van Olst

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 840 beoordelingen
11 nov 2019 om 9:07 Erg lekker en vriendelijk personeel. Was alleen erg druk, waardoor we 90 min. Moesten wachten..
11 nov 2019 om 7:48 Uur te laat,niet weer.
10 nov 2019 om 21:34 Er stond word bezorg binnen 40 min maar duurde 1 uur en 35 min
10 nov 2019 om 20:56 Ik heb bijna 2uur op mn eten zitten te wachten. Maar dat kan je niet aangeven. Vind dat wel erg slecht. Ik d8 nog zullen ze me vergeten zijn.
10 nov 2019 om 20:33 2 uur wachttijd
10 nov 2019 om 19:03 Zoals altijd top!
10 nov 2019 om 16:11 Het heeft anderhalf uur geduurd. Besteld om 20.20 hr. Geleverd om21.45. Kwaliteit shoarma verhoudingsgewijs tot kip en paprika,ui,champignons,laat te wensen over. Temperatuur levering was lauw, niet warm.Ervaring door de weeks prima, weekend minder.
10 nov 2019 om 15:28 Kapsalon smaakte heel anders dan normaal weinig en de bestelling was 8.50 tijdens bestelling staat bezorgd gratis maar werd gebeld dat die er wel bij op komen en dan sla op warm eten vond ik niet zo
4 nov 2019 om 14:30 eten lekker jammer het was lauw en 'taai'
3 nov 2019 om 18:58 Vraag speciaal een kapsalon zonder sla ...... en wat heb ik gekregen ..... een kapsalon MET sla....... heel jammer . Nog extra patat bij besteld ...... ook zo slap als wat ....ook heel jammer . Ik hoop dat de volgende bestelling beter is !!!!!!!!